Tisztelt Olvasó,

A nevem Kulcsár Levente Huba, 1998-óta dolgozom az informatika szakterületen belül zajló különböző projektekben. A projektekben végzett munkám során voltam adminisztrátor, projektvezető, projektfelügyelő bizottsági tag, szinte minden típusú formális és nem formális bizottság, munkacsoport tagja, szakértő. Munkám során jellemzően projektvezető és tanácsadó-szakértő szerepekben dolgozom, az elmúlt években elsősorban az informatikai infrastruktúra területeken induló projekteken.

Ügyfelek ahol munkám végzem az állam és közigazgatás, a telekommunikáció, a pénzügyi szektorból kerülnek ki, de az ipar, közszolgáltatók és az FMCG területeken is megfordultam már

Módszertan szempontjából a PRINCE2, PMBOK és PROMET ajánlásokat ismerem, használom. ITIL foundation, és PMP minősítéssel rendelkezem, mely utóbbit 2008-ban szereztem meg.

Kiemelten foglalkozom a projektek sikerének kérdéskörével, ennek a szakterületnek a nemzetközi eredményeit próbálom nyomon- követni, és célom, hogy magyar projektmenedzsment társadalmat erről informáljam, személyes munkám mellett, 2010 februárjától ezen blogon keresztül.

Levélírás nekem: pm@projektsiker.hu

Kulcsár L. Huba