Az alábbi szempontokhoz tartom magam a bloggal kapcsolatban:

A blog írása során kizárólag saját, önálló véleményemet fogalmazom meg és nem azon cég véleményét ahol adott esetben alkalmazottként, vagy bármilyen más munka-, ill. jog-viszonyban vagyok.

 Sem a munkáimról, sem bármilyen ügyféllel kapcsolatos adatot, információt, (akár titoktartás köt, vagy sem) nem jelenítek meg a blogon. Az általam vezetett projektekről, vagy az olyan projektekről ahol közreműködtem, az ezen projekteket megrendelő, vagy végrehajtó 3. felekről semmilyen személyes, felismerhető információt nem szolgáltatok ki. 

Vállalom, hogy a cikkeket lehetőség szerint heti rendszerességgel frissítem (hétvégén), de a kétheti gyakoriságot legrosszabb esetben is tartani próbálom.

Amennyiben idézek valakit, vagy valakinek a véleményét, általa létrehozott információt közlök minden esetben belinkelem a forrást is. Amennyiben bármilyen sérelem ér ezzel kapcsolatban valakit, jelzésre a vonatkozó részeket javítom/törlöm.

A bejegyzéseket a Creative Commons licenc ide vonatkozó irányelveit szem előtt tartva, és a blog webcímét feltüntetve (projektsiker.hu) lehet idézni (belinkelni).